Firefox Wallpapers & 6 Scurtaturi Utile

Mozilla Firefox este cel mai folosit browser. Este usor de utilizat si foarte stabil in comparatie cu restu.

Exista unele combinatii de taste pe care le folosesc pentru a economisi timp si energie. Acetse scurataturi il fac si mai atractiv. Pe multe dintre aceste shortcut-uri probabil ca nici nu le stiati..Unele functioneaza chiar si in Internet Explorer 7 sau Opera. Nu stiu daca functioneaza si in noul browser de la Google, nu l-am avut instalat pana acuma. Sunt multumit de Firefox :).


Wallpaper Firefox alb negru 1024x768
imagini firefox alb negru


Top 6 scurtaturi utile :

1. Alt + D

Combinatia de taste Alt + D va duce imediat la adresse bar in vederea tastarii unei noi adrese a paginii dorite! Foarte utila!

2. Ctrl+T si Ctrl+Shift+T

Cu Ctrl+T deschideti rapid un nou tab. Iar combinatia Ctrl+Shift+T redeschide o pagina inchisa din greseala .Acelasi lucrul il puteti face din History -> Recently closed tabs.

3. Ctrl+Tab

Ctrl+Tab e posibil sa o stiti. Va ajuta sa navigati intre tab-urile din Mozilla Firefox fara prea mare bataie de cap, stiti voi: mana pana la mouse, miscare, click, iar miscare...

4. Ctrl+D

De exemplu daca vrei sa salvati adresa Desktop-wallpapere.blogspot.com in Bookmarks ( Semne de Carte) apasatiCtrl + D. Nu va consumati energia inutil pana la meniul Bookmarks > Bookmark this Page. Incercati acum !

5. Ctrl+[1,2,3….9]

Cand apesi Ctrl + o cifra de la 1 la 9 vei avea drept rezultat afisarea tab-ului carui cifre corespunde. O combinatie foarte utila!

6. Alt+Home

Spre exemplu, daca la pagina de pornire aveti adresa Google.ro, puteti reveni la ea oricand.Apasati intr-un tab combinatia Alt + Home pentru a va reintoarce la pagina de pornire.

Sper ca o sa folositi aceste combinatii de taste!!!


Imagine Firefox Revolution 1024x768
destop imagine de la firefox
Firefox - Wallpapere Pictures 1024x768
poza ptr destop gratuita

Niciun comentariu: